Contemporary Residence

+ Project Info

Situated in the west Los Angeles foothills above the Sepulveda Pass, this private residence and garden enjoy extraordinary vistas to the Getty Museum, the Santa Monica basin and the Pacific Ocean. Desiring a more contemporary garden reflective of their refined lifestyle, the owners commissioned our team to create and to transform their exterior environment to better relate to their newly renovated and modernized home. Guests and visitors are now welcomed into the compound through a gracious entry garden featuring a carved stone fountain and pond. Most of the home’s interior spaces enjoy direct access to the gardens and the family kitchen features an inviting view oriented outdoor dining terrace and koi pond. Completing the outdoor living spaces, the remodeled swimming pool enhances vistas to the surrounding foothills and includes an intimate shade cabana and outdoor fire pit for gatherings of friends and family. The clean simplicity and minimal nature of the gardens not only unifies the contemporary interior and architectural style but optimizes the livability and real value of this property.

< Back > || Next >